Divari

Divari, Hämeenkatu 44, 05820 Hyvinkää

torstaina, kesäkuuta 08, 2006

Historialliset Harlequinit

Hatuttaako teitäkin se, ettei Harlequin enää julkaise historiallisia romaaneja? Niitä kysellään paljon, ikivanhat pokkarit on hartaudella moneen kertaan luettu, mutta uusia vaan ei julkaista. Ruotsissa niitä kyllä on tarjolla, Suomeen ne eivät vaan näytä rantautuvan muuta kuin "på tåinen kåtimainen kieli". Bittinörtti kuultuaan monen asiakkaan harmittelun, otti ja pisti sähköpostia Harlequinin lukijapalveluun. Vastaus oli tämänlainen:
Historiallinen sarja lopetettiin Suomessa aikoinaan siitä syystä, että se ei myynyt riittävän hyvin. Historiallisia romaaneja kysytään silloin tällöin ja sarjan uudelleen julkaisuun ottamisesta on ollut aika ajoin puhetta. Toistaiseksi mitään päätöksiä ei ole tehty suuntaan eikä toiseen ja siksi olemmekin erittäin kiitollisia palautteestanne.

Kehotankin kaikkia, jotka haluaisivat historiallisia Harlequin -romaaneja, ilmaisemaan hartaan toiveensa sähköpostitse heidän lukijapalveluunsa osoitteeseen lukijapalvelu@harlequin.se. Jos tarpeeksi moni pistää palautetta aiheesta, saattavat he vaikka innostua tekemään asialle jotain!

1 Comments:

At 23/10/06 15:36, Anonymous Anonyymi said...

Moi!
Hyvä että joku muukin on narissut aiheesta! Itse pistin kesällä 06 aiheesta myös postia ja sain samantyyppisen vastauksen. Keräsin aikoinaan lähes kaikki sarjan romskut ja nyt on ties monesko lukukerta menossa....
t: Miia

 

Lähetä kommentti

<< Home